RECEPTI

Sočni goveđi odrezak, srednje pečen ali pun soka, to je san svih gurmana.Naš cilj je da Vas vodimo kroz kupnju odgovarajućeg posuđa ili pomagala do savršeno pripremljenog modernog jela.


Svinjski fileti

Svinjski fileti

200 g svinjskih fileta
1 klip kukuruza
10 g cvjetače
2 šnite suhe šunke
1 mladi luk
60 g pljesnivog sira
djevičansko maslinovo ulje
suroviny

Metoda

Pecite 2 cm debele svinjske filete na maslinovom ulju po 2 minute svaku stranu.
Nakon toga stavite šunku na dno tave i preko nje meso, narežite pljesnivi sir i posložite ga po mesu te sve zajedno stavite na 200°C u zagrijanu pećnicu na 4 minute.
Nalijte vodu u lonac i dodajte limetu (najprije ju iscijedite), timijan i malo maslinova ulja dodajte cvjetaču, kukuruz i mladi luk te kuhajte 8 minuta. Posolite prema potrebi na samom kraju.