Test - GTM

RECEPTI

Sočni goveđi odrezak, srednje pečen ali pun soka, to je san svih gurmana.Naš cilj je da Vas vodimo kroz kupnju odgovarajućeg posuđa ili pomagala do savršeno pripremljenog modernog jela.


Losos

Losos

360 g lososa
1 limeta
200 g špinata
krumpiri
djevičansko maslinovo ulje
timijan
cherry rajčice
suroviny

Metoda

Nalijte vodu u lonac i dodajte limetu (najprije ju iscijedite), timijan i malo maslinova ulja.
Stavite losos u staklenu posudu za kuhanje na pari zajedno sa špinatom i krumpirom (već skihanim u ljusci), posolite te promiješajte i polijte s maslinovim uljem.
Kada voda u loncu zakuha stavite na nju staklenu posudu i pokrijte poklopcem te tako na pari kuhajte 5-7 minuta i povremeno promiješajte špinat.
Stavite maslinovo ulje u tavu i prepecite cherry rajčice dok se ne raspuknu.