RECEPTI

Sočni goveđi odrezak, srednje pečen ali pun soka, to je san svih gurmana.Naš cilj je da Vas vodimo kroz kupnju odgovarajućeg posuđa ili pomagala do savršeno pripremljenog modernog jela.


Krem juha od krumpira s kukuruzom

Krem juha od krumpira s kukuruzom

1 čajna žličica maslaca
50 ml maslinovog ulja
45 ml vrhnja za kuhanje
kukuruz u zrnu
0,5 kg krumpira
1 glavica luka
mali buljon
sol

Kako to učiniti >

Asparagus

Asparagus

5 mladica šparoga
maslac
cherry rajčice
krušne mrvice

Kako to učiniti >

Pureća prsa

Pureća prsa

200 g purećih prsa
100 g brokula
3 mladice šparoga
cherry rajčice
maslac
djevičansko maslinovo ulje
sol

Kako to učiniti >

Losos

Losos

360 g lososa
1 limeta
200 g špinata
krumpiri
djevičansko maslinovo ulje
timijan
cherry rajčice

Kako to učiniti >

Omelette

Omelette

2 velika jaja
2 čajne žličice vrhnja (100%)
špinat u listu (rukohvat)
luk (rukohvat sitno rezan)
maslac
krumpir (skuhani u ljusci)
sol

Kako to učiniti >

Svinjski fileti

Svinjski fileti

200 g svinjskih fileta
1 klip kukuruza
10 g cvjetače
2 šnite suhe šunke
1 mladi luk
60 g pljesnivog sira
djevičansko maslinovo ulje

Kako to učiniti >

Povrtna plata

Povrtna plata

1 klip kukuruza
2 cvjetača
2 brokule
2 mladice šparoga
cherry rajčice
(sezonsko povrće)

Kako to učiniti >